En trygg och pålitlig partner

Demox AB är en trygg och pålitlig partner inom sanering och rivning. Vårt företag är baserat i Norrköping och Stockholm. Härifrån kan vi snabbt vara på plats över hela Sverige för att hjälpa både företag och privatpersoner. Hos oss finns idag 30 väl kvalificerade och utbildade medarbetare, vilket gör att vi kan åta oss både små och riktigt stora uppdrag. Välkommen att kontakta oss.

Kvalitet & miljö

Vi arbetar i en bransch med hårda krav, både på miljön och det arbete vi utför. Men vi nöjer oss inte där. Vi jobbar ännu hårdare och vill alltid ligga steget före kollegorna i branschen inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö. All personal har rätt utbildning och certifiering för de områden de arbetar inom. Dessutom har vi givetvis godkända maskiner och aktuell skyddsutrustning enligt gällande bestämmelser.

Maskiner och utrustning

Vi har en fullt utrustad maskinpark med nya, moderna och miljögodkända grävmaskiner, lastmaskiner, lastbilar och containers. Grävmaskinerna är utrustade med bland annat hydraulisk hammare, betongpulvriserare, rivningsgrips och slätskopa. Utöver det har vi bomliftar och saxliftar. Vi har även aktuell och miljögodkänd specialutrustning för sanering av farligt avfall. Exempel på det är kombisugare för asbestdamm och ansiktsmasker med lufttillförsel.

Vill du bli en av oss?

Dags för nytt jobb? Har du erfarenhet från rivning, sanering eller håltagning och vill vara en del i vårat team? Kan du dessutom tänka dig att jobba i hela Sverige så kan du var en av dom vi behöver. För att trivas med arbetet krävs att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du gillar högt tempo och höga krav. Din personlighet bör passa för att arbeta på olika arbetsplatser. Du bör av naturliga skäl ha en god fysik. Vi ser gärna att du har körkort.

Intresserad? Maila ditt CV till info@demoxab.se